Friday, February 10, 2012

Supa de varza Gabbage Forte

Supa de varza si-a dovedit eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei. Dar, cu greu ne puteam imagina incredibilele sale puteri de devorator de grasime (amplificate atunci cand este super-concentrata intr-o capsula)!

1. Folosita pentru pierderi in greutate rapide

Nu este deloc neobisnuit ca persoanelor care urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala si care sufera de un exces de greutate considerabil (trebuie sa slabesca foarte rapid), sa li se recomande o cura de supa de varza.

2. Vesnic sub lumina reflectoarelor, celebritatile trebuie sa arate impecabil de fiecare data

Numeroase celebritati au recurs la supa de varza pentru a scapa de kilogramele in exces intr-un timp scurt, fiind un mijloc sigur de eliminare a excesului de greutate, fara niciun risc asupra sanatatii.

Cazurile cele mai notorii sunt cele ale actorilor nevoiti sa slabeasca "la comanda" atunci cand rolul o cere. De asemenea, supa de varza este in continuare folosita cu succes de tinerele mamici, dornice sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii si sa isi recupereze silueta initiala.

Din pacate, nu toata lumea poate manca zilnic supa de varza, tinand cont de gustul ei anost si de mirosul dezagreabil, care inunda casa, in timpul gatirii. Un laborator francez a avut ideea de a incapsula aceasta supa.

A obtinut o capsula 100% naturala, fara niciun gust neplacut, numita Cabbage Forte®. Mai mult : datorita procedeului de fabricatie brevetat, s-a demonstrat ca acesta capsula concentrata este mai eficienta decat consumul zilnic a 4 portii de supa de varza.

Aceasta capsula are puterea de slabire a mai multor kilograme de varza. Asa se explica eficienta ei!

No comments:

Post a Comment