Wednesday, April 18, 2012

Cori Gramescu te invata cum sa slabesti 3 kg in 4 zile dupa Paste!

De sarbatori, statisticile spun ca fiecare persoana se ingrasa aproximativ trei kilograme. Cori Gramescu vine in ajutorul tuturor, printr-o dieta fulger, de patru zile, prin care vei scapa garantat de surplusul castigat de Paste.

Statisticile arata ca in perioada sarbatorilor de Paste, romanii se ingrasa cu circa 3kg. Carnea de miel este o carne grea de fel, iar farmecul sarbatorilor romanesti de Paste consta tocmai in mesele imbelsugate impreuna cu familia si prietenii, pline de cozonac, pasca, drob, friptura si bors de miel, vin, salata boeuf si oua.

Din pacate, desi Sfintele Sarbatori Pascale dureaza 3 zile, consecintele exceselor alimentare pot ramane cateva luni bune. Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness feminin, astfel, o dieta de detoxifiere de 4 zile.

,,Veti slabi garantat pana la 3 kilograme si dupa care va veti simti, cu siguranta, mai light si mai sanatosi. Ce faceti cu resturile de drob, friptura de miel, oua, bors de miel, cozonac si pasca? Dati-le de pomana unor familii nevoiase!”, declara Cori Gramescu. Dieta de detoxifere este bazata pe legume de sezon, nuci si lactate naturale, si 4L de lichide pe zi.

,,Pe durata celor 4 zile de detoxifiere, eliminati complet cafeaua, alcoolul si, ideal fara tutun! Lichidele recomandate sunt apa plata, ceai de urzici , ceai detoxifiant, suc de iarba de grau si suc de sfecla rosie. Antrenamentele sunt obligatorii, zlinic, cate o ora pe zi: o zi cardio, Taebo Technique sau Essential Fitness si o zi programe de tonifiere, cu greutati libere si benzi elastice si exercitii bazate pe principiile antrenamentului metabolic, cum ar fi Upper Body Tone, Flex Fitness, Fitness Evolution sau 3D Fitness.

Exercitiile fizice sunt menite sa imbunatateasca tonusul muscular si sa reduca stratul adipos. Exercitiile cardio sunt bune pentru eliminarea grasimii de pe corp, exercitiile de rezistenta si forta pentru cresterea masei musculare si exercitiile de izometrie si pliometrie, pentru a obtine cele mai rapide rezultate”, declara Cori Gramescu.

Meniu recomandat de Cori Gramescu:

Mic-dejun: Salata dintr-o jumatate de avocado, o rosie, un ardei gras si salata verde creata, din belsug. Adaugati o lingura de ulei de masline si putina zeama de lamaie

Gustarea 1: un iaurt natural, de maximum 2% grasime

Pranz: un bol de supa cruda de rosii (rosii, telina apio, ardei rosu, apa) si o salata energizanta cu germeni de alfalfa (salata verde mix, ardei vere, seminte de dovleac crude, rosii cherry, o lingura de ulei de masline, zeama de lamaie. Germenii de alfalfa se gasesc in plafare si in magazinele de produse BIO.

Gustarea 2: 30g migdale/caju/nuci crude

Cina: quinoa de primavara (2 linguri quinoa fiarta, 2 rosii taiate cuburi, un ardei gras taiat cuburi, 2 legaturi de patrunjel verde tocat marunt, zeama de lamaie). Se amesteca legumele, se decoreaza cu cateva Frunze de patrunjel verde, o fleie de lamaie sau lime si se stropeste cu putin ulei de masline extra virgin.

No comments:

Post a Comment